Om oss

 

Kampsporta.se är en webbutik som säljer kampsportsutrustning av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Alla märken som vi säljer är specialiserade för dem som utövar kampsport, nybörjare som tävlande.

Kampsporta startades av ett brinnande intresse för kampsport. Vi har erfarenhet av MMA, Boxning, BJJ, Muay Thai, mm.

Vi kommer att utöka vårt lager allt eftersom med fler produkter och grymma varumärken. Är ni intresserad av att samarbeta så är vi öppen för det, kontakta oss då gärna via telefon eller E-post.

Vår kundtjänst är aktiv och du kan maila dina funderingar till Support@kampsporta.se.

Vårt lager finns i Gävle där vi hanterar ordrar och leveranser för dina produkter.

Jag som grundat Kampsporta heter Felix och det är jag som kommer att svara på telefonen och erfaren personal som tar hand om beställningar, mail och emballage.

 

VD har ordet.

Kampsport har alltid varit en passion för mig. Att komma till första träningen utan något skydd och känna nervositeten av att inte veta vad man ska göra. Känslan man hade när man skulle göra sitt första grepp på en okänd person var läskigt. Att bli omkull kastad som en vante och inte har någon form av kontroll alls. Till att man börjar få in snitsen och glöden blir varmare för kampsporten. Jag fastnade för MMA, känslan att kunna markera med ett klockrent slag för att sedan gå på en nedtagning, den känslan är fantastisk. För mig är kampsport en hobby och nånting att göra på kvällarna. Men inte för vissa, för vissa har det varit en tillflykt. Att fly ifrån beroenden och missbruk mm. Det jag vill säga med det här, är att Kampsport är en gemenskap och vi delar den glöden allihopa. Oavsett om du går i tankarna på att börja eller så tränar du redan och tävlar? Så finns vi här för att ni ska få en sån bra upplevelse inom kampsporten som möjligt.
-Felix

 Företagsinformation

Kampsporta Sverige

Org-Nummer 9811168831.

Felix Larsson, Ägare av Kampsporta.

Mail: Felix@kampsporta.se

Tel:  073 0665859

Kontaktformulär