Klubbrabatt

Är din förening eller klubb ute efter kampsportsutrustning av högsta kvalitet? Vi är stolta över att erbjuda produkter till förmånliga priser, oavsett om det är till dina medlemmar eller för klubbens behov. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla utrustning som håller hög standard, så att ni kan uppnå era mål inom kampsport med förtroende.

Kontakta Felix@kampsporta.se för att veta mer eller klicka på knappen.

Klubbrabatt

Zebra

Zebra var det första golvföretaget som marknadsförde ett pemium matt system för alla kampsportsdiscipliner. Dom utvecklade den första 1-tums tjocka tatami-stils mattan för de stående Kampsporterna. Zebra var de första på marknaden med specialmattsystem för Cardio, Kick Boxning och Karate, där dom lade till speciellt belagd vinyl för att tillåta användning av skor utan att skada mattans yta och prestanda. När MMA blev en mainstreamsport var Zebra det första företaget att introducera slät vinyl för användning i No-Gi-träning, Zebra bemästrade också den delikata utmaningen med Hot Yoga-golvbeläggning och erbjöd en temperaturstabil, lättrengörbar golvbeläggningslösning till yogaindustrin.

Till produkterna

Klubbrabatt

Dax-Sports

Dax är ett varumärke som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa produkter för kampsport. Här ser ni ett brett sortiment med nästan allt man behöver som förening och klubb.

Till varumärket
RDX: Stående boxningssäckBoxningssäckBlå

Klubbrabatt

RDX

RDX är varumärket som har vuxit extremt snabbt på senare tid och levererar enbart produkter av kvalité. Produkterna är genomtänkta, prisvärda och riktigt snygga. RDX fokuserar på MMA/Boxning/Muay-Thai/BJJ och gymindustrin.

Till RDX